Sponsoren

 • actioverhuur.jpg
 • Jeu_hubers.jpg
 • mijling.jpg
 • fysio-theunissen.jpg
 • Keurslager_Roland_Centen.jpg
 • Jakom.gif
 • mjansen.jpg
 • warts.jpg
 • van_gemert_installatiegroep.jpg
 • PLUS_Verbeeten.jpg
 • fervanels.jpg
 • Coppis-en-Cruijsen.jpg
 • salontoine.jpg
 • hubo-boerenbond-fixet.jpg

Snelkoppelingen

Nieuwsbrief

Hemelvaart

poster 2024Dit jaar organiseert Volleybalvereniging Sportivo weer haar jaarlijkse Hemelvaarttoernooi. Op donderdag 9 mei gaan we er weer een gezell toernooi van maken. We hopen wederom op veel enthousiaste, sportieve teams die zin hebben in een gezellig en sportief dagje!

Het 39e Hemelvaarttoernooi zal plaatsvinden op donderdag 9 mei 2024 op het voetbalveld van SSS’18 aan de Raaijweg 11 te Overloon. Het toernooi begint om 10:00 uur. De deelnemende teams moeten zich voor 9:30 uur aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat. De prijsuitreiking zal rond 17:00 uur plaatsvinden.

Lees meer...

Hemelvaart 2023Dit jaar organiseert Volleybalvereniging Sportivo weer haar jaarlijkse Hemelvaarttoernooi. Op donderdag 18 mei gaan we er weer een gezellig toernooi van maken.

We hopen wederom op veel enthousiaste, sportieve teams die zin hebben in een gezellig en sportief dagje!

Het 38e Hemelvaarttoernooi zal plaatsvinden op donderdag 18 mei 2023 op het voetbalveld bij sporthal “De Raaijhal” aan de Raaijweg 15 te Overloon. Het toernooi begint om 10:00 uur. De deelnemende teams moeten zich voor 9:30 uur aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat. De prijsuitreiking zal rond 17:00 uur plaatsvinden.

Lees meer...

Na twee jaar afwezigheid zijn we terug! Volleybalvereniging Sportivo organiseert voor de 37e keer het Hemelvaart volleybaltoernooi op het sportpark in Overloon. We hopen wederom op veel enthousiaste, sportieve teams die zin hebben in een gezellig en sportief dagje!

Hemelvaart 2019 2Het Hemelvaarttoernooi zal plaatsvinden op donderdag 26 mei 2022 op het voetbalveld bij sporthal “De Raaijhal” aan de Raaijweg 15 te Overloon. Het toernooi begint om 10:00 uur. De deelnemende teams moeten zich voor 9:30 uur aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat. De prijsuitreiking zal rond 17:00 uur plaatsvinden.

Lees meer...

Hemelvaart2022

Mooi hè?
Vinden wij ook ! Daarom gaat het toernooi aankomende Hemelvaartsdag (26 mei) door. Meer informatie en de mogelijkheid om op te geven volgen traditiegetrouw in de week na Pasen. Hopelijk allemaal tot dan.

Hemelvaart 2017

Ook dit jaar sluiten we ons volleybalseizoen af met het jaarlijks terugkomend buitenvolleybaltoernooi. Het toernooi wordt dit jaar voor de 36ste keer georganiseerd door Volleybalvereniging Sportivo. We hopen wederom op veel enthousiaste, sportieve teams die zin hebben in een gezellig en sportief dagje!

Lees meer...

Hemelvaart 2017

Ook dit jaar sluiten we ons volleybalseizoen af met het jaarlijks terugkomend buitenvolleybaltoernooi. Het toernooi wordt dit jaar voor de 35ste keer georganiseerd door Volleybalvereniging Sportivo. Een jubileumjaar! We hopen daarom op veel enthousiaste, sportieve teams die zin hebben in een gezellig en sportief dagje!

Het Hemelvaarttoernooi zal plaats vinden op donderdag 10 mei 2018 op het voetbalveld bij sporthal “De Raaijhal” aan de Raaijweg 15 te Overloon.

Het toernooi begint om 10.00 uur. Teams die willen deelnemen zullen om 9.30 aanwezig moeten zijn. Daar kunnen ze zich melden bij het wedstrijdsecretariaat.

Het inschrijfgeld bedraagt €30,- per deelnemend team. Deze kan dan ter plekke betaald worden.

Uitdrukkelijk verzoek van de plaatselijke voetbalclub om geen tenten te plaatsen op de velden.

Je kunt je als team inschrijven voor twee verschillende categorieën. Dit zijn de geoefende en ongeoefende klasse. Omdat het een recreatief toernooi is kun je al aan de gezelligheidsklasse voor geoefende spelers meedoen als er maar een paar spelers van je team geoefend zijn.

Naast het sportieve gedeelte is er ook alle gelegenheid om in de rustmomenten tijd te nemen voor een lekker hapje en drankje. Er zal een terras aanwezig zijn waar je gezellig met je team je winst kan gaan vieren! Ook is er tijdens en na afloop van de wedstrijden feestelijke muziek te horen over het sportveld en het terras.

Inschrijven kan via de link aan de linkerkant van dit scherm. Dit kan uiterlijk t/m dinsdag 8 mei. Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze stellen via Facebook of deze website. Wil je op de hoogte blijven over het toernooi dan kun je je aboneren op onze Hemelvaart nieuwsbrief, ook dat kan aan de linkerkant van dit scherm.

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op ons 35ste Hemelvaarttoernooi op 10 mei aanstaande! Wij zorgen voor de velden, muziek, een hapje en een drankje. Zorgen jullie dan weer voor een gezellige sfeer?

17861459 414718015563826 8283222091893341333 nNa het geweldige kampioenschap van meisjes A afgelopen weekend zit het seizoen er weer bijna op. Ook pasen is geweest dus het is weer tijd voor het jaarlijkse buitenvolleybal toernooi van Volleybalvereniging Sportivo. Dit toernooi vindt dit jaar voor de 34e keer plaats. Traditiegegtrouw op Hemelvaartsdag, dit jaar dus op 25 mei.

Lees meer...

Nog een dag en dan is het zover het 32ste Hemelvaartstoernooi.

Voor iederen die wil komen (kijken) hier de laatste informatie:

- De wedstrijden beginnen om 10.00, de finale(s) worden naar verwachten tussen 16.00 en 17.00 uur gespeeld.

- Glas en blik mogen niet meegenomen worden op het voetbalveld (uitdrukkelijk verzoek van de voetbalvereniging), buiten het veld (dus langs de kant achter de veldafzetting) mag dit wel. Er is echter genoeg (gekoeld) drinken te krijgen op het sportpark.

- Het is niet toegestaan tenten, partytenten en/of zonneluifels op het terrein te plaatsen

- Tijdens het toernooi zullen er foto's en uitslagen worden geplaatst op onze Facebookpagina, meld je dus aan!

We wensen iedereen een ontzettend mooi, gezellig maar vooral sportief toernooi toe.

Hemelvaart 043Pasen is weer voorbij, het mooie weer is onderweg, kortom het is weer tijd voor het jaarlijkse buitenvolleybal toernooi. Dit jaar is het toernooi op 14 mei en de inschrijving is geopend. Voor meer informatie en inschrijven kijk rechts van dit bericht .

We hopen iedereen: volleyballers, suporters en fans weer in grote getalen te zien op hemelvaartsdag.

Toernooireglement

 • Het aanmelden van de teams en het voldoen van het inschrijfgeld moet voor 10.00 uur geschieden. Als er geen inschrijfgeld is voldaan kan uitsluiting van deelname plaats vinden.

 • Noodzakelijke poule wijzigingen worden zo spoedig mogelijk na het aanmelden van de teams door de wedstrijdleiding bekend gemaakt en gepubliceerd.

 • De teams moeten tijdig bij elke wedstrijd aanwezig zijn. De scheidsrechter wacht slecht 5 minuten. Daarna is de wedstrijd verloren met 2-0 (setstanden 25-0 en 25-0).

Lees meer...